Inloggen

Laatste nieuws
Lees hier het laatste nieuws

Jubilarissen Terpsichore 2013 - Marja Hoefs: 25 jaar - Elianne van Vuren: 25 jaar - Marion Vesters: 25 jaar - Lilian de Vet: 25 jaar - Jos van Wanrooij: 25 jaar - Esther van Houtum: 12,5 jaar 

Marja Hoefs (25 jaar) Marja, Woorden schieten tekort om op te noemen wat jij allemaal voor het koor doet en gedaan hebt. Dat zingen je lust en je leven is moge duidelijk zijn. Als hoge sopraan mogen we genieten van je mooie en heldere stem zojuist nog in een solopartij. Altijd mogen we een beroep  doen op je creativiteit en dat is nooit tevergeefs , je bent al bij vele projecten betrokken geweest en nog steeds. Ook laatst weer bij het gouden feest van onze pastoor bruis je van de ideeen en je vind het ook leuk om te doen.Nog even een linkje doorsturen op you tube, nog even een tekst goed onder de noten zetten,nog even foto’s maken.En niet te vergeten een onuitputtelijke bron van informatie en naslagwerken van ons koor. Daarvan hebben we zojuist het resultaat van overhandigd in de vorm van het fotoboek. Marja, voor al  je muzikale en creatieve  betrokkenheid  willen we je bedanken. Hierna werd Marja een beeldje als aandenken overhandigd.


Elianne van Vuren (25 jaar)Elianne, Bij jou rust een dubbele taak op je schouders binnen Terpsichore. Op de eerste plaats ben je een van onze sopranen, met je heldere stem is het een feestje  om je te horen. Daarnaast zit je al vanaf 1988 in de Liturgiegroep en dat is niet niks. Je zoekt niet alleen de teksten bij elkaar, maar doet ook al het typwerk ervan. Je zorgt bovendien dat de teksten worden aangeleverd en opgehaald. Om vervolgens het misboekje met behulp van de andere leden van de werkgroep bij jou thuis in elkaar te zetten. Je zorgt ervoor dat de boekjes  ook in de kerk terechtkomen en neemt de  taak van lezer op je. Wij willen je hiervoor hartelijk danken.


Marion Vesters (25 jaar) Marion, Je bent als zangeres begonnen in het koor om vervolgens in de liturgiegroep plaats te nemen. Een stabiele groep die aan een half woord genoeg heeft. Je bent ook altijd aanwezig bij optredens en uitvoeringen. Vaak met de kinderen erbij op de voorste bank. Ook mogen we, samen met Lilian,  altijd op je rekenen om te helpen bij de repertoiredag. Broodjes smeren en koffie zetten, achter de schermen ben je onmisbaar. En zoals je vaak zegt, ik kom misschien weer bij het koor, maar nu nog niet. Marion als het zover is, is er altijd wel een map en een stoel voor jou beschikbaar.


Lilian de Vet (25 jaar) Lilian, Ook jij bent een van de jubilarissen. Al 25 jaar lid van Terpsichore en  dat het niet alleen uit zangers bestaat bewijst het wel. Ook achter de schermen wordt door jou veel werk verzet. Je bent ook jarenlang in het bestuur actief geweest als secretaris. Je deelname in de werkgroep liturgie en als een van de vaste lezers in de kerk wordt zeer gewaardeerd. Dank je wel voor je inzet en enthousiasme.


Jos van Wanrooij (25 jaar) Jos, Jouw hart ligt bij het bassen…. En hiermee bedoel ik niet jouw zangkwaliteiten, nee zoals je eens terloops zei, het basgitaar spelen dat was toch wel waar je hart het meest naar uit gaat… het muziek maken. We mogen altijd op jouw muzikale ondersteuning rekenen en nog veel meer. Muziekopnames in de kerk, jij doet dit even, wil er geen woorden aan vuilmaken en wimpelt het weg met: "och het is maar een eenvoudige geluidsopname". En als er iemand een kopietje wil: "zeg het maar, dan brand ik wel een cd'tje".  Jij berekent normaal alleen de kostprijs maar als we er dan op aandringen, zeg jij: "jaja, dan doe maar 50 cent meer, dan kan ik er een keer een kabeltje voor kopen". Je bent een bescheiden man die werkt op de achtergrond maar dit geeft ook een stevige ondergrond !Je sjouwt wat op en neer met jouw basgitaar en Annie ondersteunt jou daarbij. Ondanks dat jouw zicht sterk is verminderd ben je altijd positief en opgewekt. Jos, dank je wel voor 25 jaar inzet en muzikale ondersteuning. 


Esther van Houtum (12,5 jaar) Esther, Jou zetten we in het zonnetje en geven een bloemetje voor jouw 12 ½ jarig lidmaatschap bij Terpsichore. In je werk- en persoonlijke situatie  kan het wel eens gebeuren dat je niet op tijd bent bij de aanvang van de repetitie en wat later aanschuift in het rijtje van de alten, daar weten we van. Maar als het even kan  schuif jij er nog bij om vervolgens de verloren tijd er in de tweede helft aan te plakken ….    Maar dan wel in de kantine ! Esther ook jij bedankt voor jouw inzet.